KAPOUN NEBO POULARD NA SARDELÍCH (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ SLEPICE / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Kapoun nebo pulard se málo osolí a vytře uvnitř sardelovým máslem. Upraví se k pečení, dá na pekáč na rozpálené máslo s cibulkou prsíčky dolů,, po povrchu potře sardelovým máslem, podleje a dá péci. Při pečení potírá se sardelovým máslem. Když vrchem zčervená, obrátí se, potře opět sardelovým máslem a peče i na druhé straně do červena. Pečený se nakrájí, složí na mísu, polije pocezenou šťávou a podává s rýží nebo brambory. Též se může šťáva zalít kyselou smetanou s rozkvedlanou lžící mouky a povařit. V tom případě se podává s knedlíkem.

KAPOUN NEBO POULARD NA SARDELÍCH (Recept z třicátých let minulého století) KAPOUN NEBO POULARD NA SARDELÍCH (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1390 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz